DECORATIE VERKOOP OP GOOGLE SHOPPING

Voor mijn decoratiebedrijf wilde ik graag al mijn decoratie gaan verkopen via Google, dit deed ik nu vooral via facebook. Maar hier bereikte ik niet de mensen mee die ik graag wilde bereiken. Daarom leek het mij een goed idee om een webshop te beginnen en ook gelijk mee zou doen met een Google shopping campagne. 

Ik ging op zoek naar een online marketing bureau die mij kon helpen bij deze online marketing campagnes, het was best eventjes rondkijken naar een online marketing bureau die bij mij in de buurt was, en die goede resultaten leverde.  Toen vond ik Online Infinity. Dit is een online marketing bureau uit Rotterdam. Ik vond cases die Online Infinity eerder gedaan had, dit was precies iets wat ik zocht. 

Ik benaderde hen met de vraag of ze voor mij een compacte website kunnen bouwen, ik had niet veel eisen als het er meer extravagant uit zag. En daarop aansluitend wilde ik dus ook een Google shopping campagne. 

Met google shopping kon mijn bedrijfje dus ook vergeleken worden met mijn concurrenten, dit vond ik wel een leuk experiment. 

Na een paar maanden   was mijn website klaar en kan ik zeggen dat ik echt enorm blij ben met de resultaten! Ik heb een top samenwerking gehad met Online Infinity. 

online-infinity.nl