NIEUW ONKRUIDBELEID

Wij waren een weekendje weg in Den-Haag. We komen uit een dorpje helemaal onderin in Nederland, hier hebben wij in de buurt geen Coffeeshops dus waren we erg benieuwd om dit uit te gaan proberen in Den-Haag. Na een paar weken was het zo ver en gingen we naar Den-Haag. We kwamen al langs wat coffeeshops, maar geen 1 sprak ons echt aan. Toen kwamen we langs Greenhouse Secret Farmers! Dit was een coffeeshop die er super netjes uit zag, eigenlijk helemaal niet wat we ervan hadden verwacht, dit was nog beter! Na dat we binnen waren werden we heel goed geholpen door medewerkers, we hebben veel tips gekregen over het roken van wiet. En welke we als best konden uitproberen voor de eerste keer. Dit was erg fijn omdat we natuurlijk nog niet echt wisten wat ons ter wachten stond. 

De wiet zat ook erg mooi verpakt, iets wat natuurlijk niet nodig is, maar de ervaring wel 10x beter maakt doordat het er zo leuk uitziet. We zijn heel erg blij dat we bij deze coffeeshop langs zijn geweest en we hebben alleen maar positieve ervaringen gehad.

Een echte aanrader om dit zo uit te proberen en een leuke tijd te hebben met je vrienden, of alleen. 

greenhouse secret farmers